Kasvis-makaronilaatikko

 

On perinteisiä arkiruokia ja sitten on makaronilaatikko – ruoka, jota on varmasti kokattu jokaisessa suomalaiskodissa.

Lärvinen ja meidän Naturli’ kokki Henrik modasivat makaronilaatikosta kasvispainotteisemman. Kaikesta eläinperäisestä ei välttämättä tarvitse luopua, sillä jo pienet muutokset arkiruokailuun ovat hyväksi Tässä versiossa vaihdettiinkin vain jauheliha ja ruokakerma kasvipohjaisiksi, mutta juusto sai jäädä!

 

Valmistus:

Keitä valitsemasi pasta al denteksi, eli niin että pastaan jää tietty napakkuus. Muista lisätä keitinveteen suolaa. Valuta pastavesi pois.

Paista Naturli’ burgerpihvit sipuleiden kanssa pannulla, kunnes tuote on kypsää ja sipuli kuullottunut.

Lisää kasvijauheliha ja sipulit pastan joukkoon ja sekoita. Lisää mukaan kasviskerma, parmesaani ja koskenlaskija isoina kuutioina. Viimeistele mustapippurilla, suolalla ja pienellä lorauksella kasviskermaa.

Kaada seos vuokaan ja nosta uuniin. Kypsennä 185C -asteisessa uunissa noin 20 min, annostele ja nauti.