Herkullinen kasvisbolognese

Bolognese on arkiruokien vahva sankari! Voiko sitä parantaa? Me rohkenemme väittää niin ja loimme reseptin kasvipohjaiselle Bologneselle! Kurkkaa resepti alta ja alta olevasta videosta näet myös miten tää maistuu mediapersoona Juha Perälälle!

Vaikka Juhallakin punainen liha on jo vähentynyt kotikeittiössä, niin kurkkaa minkä arvosanan Juha tälle ruualle antaa!

Ruskista Naturli Burgerpihvi pannulla ja mausta ripauksella suolaa. Lisää sekaan sipuli ja kuullota. Lisää joukkoon tomaattimurska ja ketchup. Anna hautua noin 10 min.

 

Valmistus:

Keitä valitsemasi pasta pussin ohjeen mukaan. Muista lisätä suola keitin veteen.

Kun pasta on kypsää, lisää pasta kastikkeen joukkoon, sekoita ja lisää joukkoon parmesaania.

Annostele ja viimeistele parmesaanilla ja tuoreilla yrteillä.