Korkealaatuiset ainesosat

Tuotteidemme ainesosien laatu merkitsee meille valtavasti. Olemme sitä mieltä, että laadun on oltava korkea. Teemme töitä varmistaaksemme, että korkealaatuisista ja muutenkin loistavista ainesosista valmistetaan tuotteita, jotka maistuvat hyvältä ja ovat helppokäyttöisiä.

Hiilidioksidi

Yleisesti ruoantuotannon hiilidioksidipäästöjä voidaan vähentää jopa 60 prosenttia, kun eläinperäiset ruoat korvataan kasvipohjaisella ruoalla. Kun ihmiset syövät kasviksia lihan sijaan, tarjoaa se mahdollisuuden istuttaa valtavia maa-alueita täyteen metsiä, jotka imevät runsaasti hiilidioksidia.*
Kaikki NATURLI’ tuotteet ovat sataprosenttisesti kasvipohjaisia. Pyrimme valmistamaan laajan valikoiman maukkaita tuotteita, joiden avulla kasvipohjaisten ruokien valitseminen on helppoa.

* Lähde: Vegetarian Society of Denmark.

Yhdessä olemme vahvempia

Kun halutaan saavuttaa tasapaino maapallon ja ihmiskunnan välillä, kaksi on parempi kuin yksi ja kolme on parempi kuin kaksi. Siksi solmimme kumppanuuksia sellaisten tahojen kanssa, jotka uskovat samoihin asioihin kanssamme. Mitä vahvempia meistä tulee yhdessä, sitä enemmän maapalloamme hoidetaan.