Vegaaninen muffinssikuorrute

Vegaanisella muffinssikuorrutteella koristelet näyttävät kuppikakut. Vadelman sijaan voit käyttää makuna myös muita pakastekuivattuja marjoja.

Valmistus

Ota NATURLI’ Organic Spreadable -vegaanilevite jääkaapista viideksi minuutiksi pöydälle lämpenemään.

Murskaa pakastekuivatut vadelmat jauheeksi muovipussissa kaulimen avulla. Sekoita tomusokeri ja kaakaojauhe tai tomusokeri ja vadelmajauhe. Lisää pehmennyt vegaanilevite ja sekoita varovasti sähkövatkaimella tasaiseksi.

Lisää kaksi teelusikallista kauramaitoa ja jatka vispaamista täydellä teholla noin viisi minuuttia, kunnes kuorrute on kevyttä ja ilmavaa

Siirrä kuorrute pursotinpussiin ja koristele kuppikakut. Siirrä valmiit kuppikakut jääkaappiin odottamaan tarjoilua.