NATURLI’ Vegaaninen Levite

Miten NATURLI’ Vegaaninen Levite on valmistettu?

NATURLI’ Vegaaninen Levite on kasvipohjainen vaihtoehto voille, ja se on valmistettu luonnonmukaisesti tuotetusta rapsiöljystä, sheavoista, kookosöljystä ja mantelivoista. Luomuöljyt on puhdistettu halutun säilyvyyden ja maun aikaansaamiseksi. Tuote on helposti levittyvä, ja sitä voidaan käyttää leivontaan ja paistamiseen voin tapaan. Tuotteen öljyt eivät kovetu, joten vegaanista levitettä suositellaan säilytettäväksi jääkaapissa. Huoneenlämmössä levite saattaa muuttua juoksevaksi.

Voidaanko NATURLI’ Vegaanista Levitettä pakastaa?

Yleisohjeemme on, että tuotetta voidaan säilyttää pakastimessa jopa kolme kuukautta. Jos tuotteella on pakastettaessa jäljellä 14 päivää ennen sen parasta ennen -merkintää, sulattamisen jälkeen se on käytettävä 14 päivän sisällä. Suosittelemme, että laitat tuotteen pakastimeen pakastepussissa. Tämä estää muiden pakastimessa olevien makujen tai hajujen tarttumisen tuotteeseen. Sulata tuote aina jääkaapissa.

Onko NATURLI’ Vegaanisessa Levitteessä kovetettuja rasvoja?

Ei. Kovetettuja rasvoja ei saa käyttää luomutuotteissa. Tämän vuoksi NATURLI’ Vegaaninen Levite tulisi säilyttää jääkaapissa, koska huoneenlämmössä levite saattaa muuttua juoksevaksi.