NATURLI’ Soijapyörykät Gluteeniton – Kasvisproteiini
Soijapohjaisilla gluteenittomilla Naturli’ Soijapyöryköillä on helppo korvata perinteiset lihapullat. Herkullinen kasvisproteiini on mutkaton ja nopea valmistaa!
Soijapohjaisilla gluteenittomilla Naturli’ Soijapyöryköillä on helppo korvata perinteiset lihapullat. Herkullinen kasvisproteiini on mutkaton ja nopea valmistaa!
Ilmastovaikutus* 1,8 CO2e/kg ja noin 80 % pienempi ilmastovaikutus verrattuna nautajauhelihapulliin.
*Ilmastolaskelmat perustuvat RISE:n elintarvikkeiden ilmastotietokantaan, tuottajilta saatuihin tietoihin, kuljetusalan toimialatietoihin ja ORKLA:n tuotantokohtaisiin prosessitietoihin.
Vesi, SOIJAPROTEIINI (22 %), rapsiöljy, sipuli mausteet, suola, maissitärkkelys, omenauute, hernekuitu, hernetärkkelys, mausteet (mm. mustapippuri), luontaiset aromit (muskotti, kaneli), stabilointiaine (metyyliselluloosa). GLUTEENITON.