Pinaattilasagne

Pinaattilasagne on lohturuokaa parhaimmillaan. Täysin vegaaninen lasagne on helppo koota ja vielä helpompi syödä.

Valmistu

Sulata NATURLI’ Organic Spreadable -kasvislevite kattilassa ja sekoita joukkoon jauhot. Lisää kasvispohjaista maitoa vähitellen koko ajan sekoittaen. Lisää joukkoon vegaanijuustoraaste ja sekoita kunnes juusto on sulanut. Nosta kattila liedeltä.

Ruskista NATURLI’ Minced Pea Based -kasvisjauheliha.

Kun aloitat lasagnen kokoamisen, jaa mielessäsi pinaatti ja juustokastike neljään osaan ja kasvisjauheliha kolmeen osaan. Näin täytteitä riittää jokaiseen kerrokseen. Asettele öljytyn uunivuoan pohjalle hieman pinaattia, kasvisjauhelihaa, raastettua sitruunankuorta ja juustokastiketta ja peitä kolmella lasagnelevyllä. Kokoa seuraavat kerrokset samalla tavalla. Lopuksi peitä päällimmäinen lasagnelevykerros pinaatilla ja juustokastikkeella. Ripottele päälle pinjansiemeniä ja korppujauhoja.

Paista uunin alaosassa 200 C asteessa noin 40 minuuttia. Peitä foliolla tarvittaessa paiston aikana.