Kasvisbolognese

Maittava kasvisbolognese syntyy kasvisjauhelihasta, tomaatista, sipulista ja punaviinistä. Italialainen klassikkokastike tarjoillaan spagetin kanssa.

Valmistus

Keitä spagetti pakkauksen ohjeen mukaan.

Paista hienonnettu sipuli ja valkosipuli keskilämmöllä NATURLI’ Vegan Block -vegaanisessa voissa. Lisää NATURLI’ Minced Pea Based -kasvisjauhis ja jatka paistamista muutama minuutti. Kaada joukkoon hieman punaviiniä ja anna viinin kiehua kasaan. Pilko tomaatit ja lisää ne tomaattipyreen kanssa kastikkeeseen.

Anna kiehua hiljalleen ilman kantta noin 10 minuuttia. Mausta suolalla ja pippurilla

Mikäli kastike vaatii lisää nestettä, voit lisätä hieman kasvisfondia ja vettä.

Tarjoile spagetti tuoreen basilikan ja vegaaniparmesaanin kanssa.