NATURLI Minced Pea Based -Vegaaninen Jauhis

Miltä tuote maistuu? Maistuuko se lihalta?

Kyllä, se maistuu mainiolta! Tuotteen kehittämisen aikana me maistoimme, ja hienosäädimme – lukemattomia kertoja! Maku on melkein sama kuin jauhelihassa. Se on niin lähellä, että NATURLI’ Minced Pea Based -Vegaanista Jauhista voidaan käyttää missä tahansa ruoassa, jossa käytettäisiin jauhettua naudanlihaa. Sen vuoksi siitä voidaan valmistaa esimerkiksi lasagnea, chili sin carnea, spagetti bolognesea. Testaa!

Miten NATURLI’ Minced Pea Based-Vegaanista Jauhista voi käyttää?

NATURLI´ Minced Pea Based Vegaaninen Jauhis pitää valmistaa hieman eri tavalla, kuin vastaavan tyyppiset lihavalmisteet. Valmistusohjeet lukevat aina pakkauksessa. Tässä on lisäksi muutama resepti, joiden avulla voit valmistaa suosikkiruoistasi sataprosenttisesti kasvipohjaisia vaihtoehtoja.

JAUHISPIHVIT

Ota NATURLI’ Minced Pea Based -Vegaaninen Jauhis jääkaappiin sulamaan ruoanvalmistusta edeltävänä päivänä.
Vaivaa ja muotoile jauhis pihveiksi.Aseta jauhispihvit kylmälle pannulle, jossa on vähän kasvirasvaa. Laita liesi kuumenemaan keskilämmölle.
Paista jauhispihvejä keskilämmöllä, kunnes ne ovat sopivasti ruskistuneita, kääntele lastalla.
Vinkki: Lisää jauhikseen hienoksi hienonnettua sipulia, (sieni-) soijakastiketta ja suosikkimausteitasi. Näin saat vegaanisista jauhispihveistä juuri omanmakuisiasi!

JAUHIS BOLOGNESE-KASTIKKEESEEN, PIZZAAN, LASAGNEEN jne.

Ota NATURLI’ Minced Pea Based -Vegaaninen Jauhis jääkaappiin sulamaan ruoanvalmistusta edeltävänä päivänä.
Lisää kasvipohjainen jauhis pannulle ja laita liesi kuumenemaan keskilämmölle.
Paista jauhista keskilämmöllä samalla sekoittaen noin 10–12 minuuttia. Jauhis on nyt käyttövalmista.